Het verhaal van SOUQ

MARHABA!

Wij zijn Nadia & Merijn, je kent ons misschien van onze kookboeken (Arabia, SOUQ, Onder de Mediterrane zon) of van TV, 24kitchen en Op zoek naar de granaatappel. Nadia ken je misschien ook van Binnenste Buiten of de Couscousbar en Melk & dadels, Couscous en Henna Hanina (kookboek). Merijn kennen jullie misschien van de Delicious, magazine, als smulpaap van Het Parool en van haar kookboek over Beirut.

Als kookboekenmakers over de Mediterraan Arabische keuken reizen, koken en eten we al jaren in landen in de Maghreb, Midden-Oosten en Zuid-Europa. En daar proefden we altijd zoveel waanzinnige ingrediënten van zo’n goede kwaliteit, dat we er steeds weer van baalden dat we die hier niet konden krijgen. En precies daarom zijn we begonnen met een mooi avontuur, onze eigen productlijn. Nadia & Merijn’s Souq, een door ons samengestelde collectie van Mediterraan Arabische ingrediënten van topkwaliteit. Verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Foto’s van gerechten zijn door professionele fotografen gemaakt.

SOUQ; tafels vol mezze door Ernie Enkelaar
Onder de Mediterrane zon door Sven Benjamins
Een druppel rozenwater door Sven Benjamins