Recepten Moment Alles Ontbijt Lunch Diner Iftar Zoet (naar soort) Tussendoor Drankje (naar soort) Snack (naar soort) Soort Alles Salade Soep Couscous Stoofgerecht Mezze Snack Zoet Drankje Ingrediënt Alles Vlees Vis Kip Vega Tijd Alles 0-30 30-60 60+ Personen Alles 2 personen 4 personen 5 personen 10 personen Parelcouscous met granaatappelmelasse Rummaniyeh – Palestijns stoofgerecht Lahme bi ajeen- turkse pizza gehakt Lahme bi ajeen oesterzwamgehakt Lahme bi ajeen uiengehakt Lahme bi ajeen paprikapasta Zalm uit oven met marinade rozenharissa Kabeljauw met tarator Traybake wortel, halloumi en za’atarsesam-dressing Harira met ras el hanout pitabroodjes Couscous met geroosterde venkel met saffraan Labneh met rozenharissa Kippendijen met barberries Aardappel gegrild & salsa verde met gekonfijte citroen Baharat Balletjes Barbars Avocadosmoothie met ricotta en yoghurt Belboula Belboula gerstcouscous vegetarisch Bietentahinadip Bittere chocoladetaart met rozenspijs Bloemkoolcouscous met gekonfijte citroen en pijnboompitjes, peterselie Bolognese met salie Couscous salade met granaatappelpitjes Dadelballetjes met sesam en kardemon Viscouscous met aardappel, wortel en spinazie Vissoep met sofregit tomatensaus Wijnbladeren gevuld met lamsgehakt en rijst Dukkah dip met rauwkost en platbrood Dukkahboter met dipradijsjes Eitjes met peterselie-korianderolie en gemasseerde sumak-uien Falafelballetjes Fijngesneden spruitjessalade met Libanese bloemkoolmix Flatbread man’ouche Labneh met granaatappelmelasse, za’atar Fruitsalade met rozenwater Gebakken gnocchi met zwarte knoflookparmezaan boter Gefrituurde bloemkoolroosjes met tarator tahinasaus Gekonfijte citroenkip met ras al hanout Gekonfijte kippendijen Geplette aardappel met Aleppo peper en citroen Geroosterde aubergine, paprika met tomaat Geroosterde regenboogwortels op kurkumayoghurt met dukkah Geroosterde spruitjes met za’atar en knoflook Gevulde aubergine Gevulde druivenbladeren met granaatappel barberry druivenbulghur Gevulde pittige aardappels met oranjebloesemwater Gouden turmeric aardappels met knoflook en pul biber Groene Bloemkoolcouscous Halloumi met bietjes salade met granaatappelmelasse, oregano, lenteui Harissa Dipsaus Hummus met Baharat uien Hummus musabbaha Kardemomkebab met sumak en groene kruiden Kipgehaktballetjes Kipgehaktburgertjes met verse oregano en witte bonen Kippendijen met gekonfijte citroen, groene olijven en ras el hanout Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip Klassieke Couscous Knolderijsteaks met baharat en zwarte knoflookdip Knolselderijkipburgertjes Koningsoesterzwamkebab Koshari Kruidige salade met zeekraal Kurkuma latte met rozenwater, kaneel & kardemom Kurkuma-linzensoep Labne naturel Lamsspiesjes met kurkuma Libanese bloemkool Linzen salade met gebakken ui en koriander Linzenburgers met falafel specerijenmix Maroc style spinazie Maroc worteltjes Marokkaanse gehaktballetjes in chunky tomatensaus Marokkaanse hutspot Mediterrane gehaktballetjes met rijstpilaf Midden Oosterse Snijbonen in tomatensaus Midden-Oosterse Groente Moutabal van aubergine Onze Kisir Parelcouscous harissa Parelcouscous met barberries Parelcouscous met kaneel-uien en piment Parelcouscous met sperziebonen met couscous klassieke specerijen Pistache Semolinacake Pita falafel Pompoensoep met koriander-hazelnoottopping Roergebakken broccoli met knoflook, ansjovis en Aleppo peper Rozen Barberry Gin Rozenlimonade met citroen Rul vegan gehakt met chunky tomatensaus Salade Fattoush Shakshuka Shakshuka met spinazie en halloumi Shawarma met kippendijen of oesterzwammen, ui, kruiden en tahina Snelle lahmacun – Turkse pizza Snelle muhammara Snijbonen met ansjovis sumak dressing Soepige lauwwarme linzen met gepocheerd eitje Spinazie frittata met ui en shakshuka specerijen Spinazie salade Spruitjes-uishawarma met sinaasappeltahina en munt Tajine met groene groenten Tajine met spitskool, pompoen & wortel Tajine met wortel, venkel, aardappel en garnalen Tomaat met toum Tomaten-pastasoep Tritt met ras el hanoutkip Tunesische radijssalade Turkse Kebab met dipsaus Turkse kebab-burgers met paprika en peterselie Vega couscous met tomaat, wortel, bleekselderij, venkel en spinazie Wortelsalade met getoast korianderzaad Zalvige hummus Za’atar eitjes Za’atar-knoflook kippendijen Zoete aardappel met dukkah Wortelsoep met kikkererwten Couscous met dubbelgedopte tuinbonen en kerstomaatjes