4 personen, 30 minuten
Belboula
Belboula met verse kruiden, feta en amandelen
Ingrediënten
4 personen
Belboula couscous
300 g
Verse peterselie
1 bos
Verse munt
1 bos
Verse dille
1 bos
Witte amandelen
50 g
Feta
1 stuk
SOUQ Specerijenmix voor Couscoussalade
1-2 el
Olijfolie
om in te bakken
Zout
naar smaak
Bereidingswijze
Stap 1: Stoom 300 g belboula couscous volgens aanwijzing op de verpakking.
Stap 2: Snijd 1 bosje peterselie, munt en dille heel fijn.
Stap 3: Week 50 g witte amandelen 10 min. in heet water.
Stap 4: Verbrokkel 1 stuk feta.
Stap 5: Meng de cousous met de peterselie, munt, dille, feta, amandelen en breng op smaak met de mix voor couscoussalade, olijfolie en zout.
Ook lekker met
Libanese bloemkool
NAAR RECEPT
Geplette aardappel met Aleppo peper en citroen
NAAR RECEPT