4 personen, 30 minuten
Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip
Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip
Ingrediënten
4 personen
Chilipeper
snufje
Paprikapoeder mild
1 snufje
Kurkuma
1 el
Peterselie
1-2 el
Olijfolie
om in te bakken
Zout
naar smaak
SOUQ Tarator tahina saus
4 el
Kipvleugeltjes
400 g
Zwarte peper
snufje
Kaneel
snufje
Bereidingswijze
Stap 1: Wrijf 400 g kipvleugeltjes in met 1-2 el mediterrane kipkruiden en wat zout. Laat even marineren.
Stap 2: Bak de kipvleugeltjes goudbruin in wat olijfolie in 10-15 min.
Stap 3: 5 el Tarator saus en 1-2 el zeer fijngesneden peterselie. Breng op smaak met zout.
Stap 4: Serveer de kipvleugeltjes met de tahina dip.