4 personen, 45 minuten

Knolderijsteaks met baharat en zwarte knoflookdip

Perfecte vervanging voor een stukje vlees. Hoe langer ze marineren hoe steviger de smaak van deze kanjers van een knolselderij steaks.

Ingrediënten

4 personen

Olijfolie
naar smaak
Griekse yoghurt
3 el
SOUQ zwarte knoflook
1 bol
Zout
naar smaak
Kleine knolselderij
1 stk
SOUQ Baharat kruiden
2 el

Bereidingswijze

Stap 1: Schil de knolselderij en snijd in plakken van 1 cm. Marineer ze 15-30 minuten in de baharat met wat olijfolie en zout.

Stap 2: Verhit een koekenpan en bak op ze op laag vuur 15 -20 min.tot goudbruin en gaar

Stap 3: Haal ondertussen de zwarte knoflook uit de bol en prak en meng door de yoghurt, breng goed op smaak met zout.

Stap 4: Serveer de steaks met de zwarte knoflook dip, ook lekker op burgerbroodjes met sla en harissa erbij.

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Harissa Dipsaus

NAAR RECEPT

Koh Thai rijstvellen

Klassieke Couscous

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten