4 personen, 30 minuten
Linzen salade met gebakken ui en koriander
Linzen salade met gebakken ui en koriander
Ingrediënten
4 personen
Uien
1 stk
Knoflook
2 tenen
Olijfolie
naar smaak
SOUQ Mix voor Midden-Oosterse Linzensalade
1 el
Rode linzen
200 g
Zout
naar smaak
Limoen
naar smaak
Verse koriander
1 bos
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd 1 ui in halve ringen, snijd 2 tenen knoflook fijn.
Stap 2: Verhit een flinke scheut olijfolie en bak de ui en knoflook goudbruin, voeg daarna ½ -1 el specerijenmix voor Midden-Oosterse linzensalade toe.
Stap 3: Kook de rode linzen in kokend zout water beetgaar. Meng met het uienmengsel, wat olijfolie, zout, sap van 1 limoen en 1 bosje fijngesneden koriander.