4 personen, 30 minuten

Parelcouscous met kaneel-uien en piment

Parelcouscous met kaneel-uien en piment

Ingrediënten

4 personen

SOUQ Parelcouscous
250 g
Zout
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Kaneel
naar smaak
SOUQ piment
1 stk
Kikkererwten uit blik (of zelf geweekt)
1 pot

Bereidingswijze

Stap 1: Kook de parelcouscous beetgaar in gezouten water in 15-20 min.

Stap 2: Bak 2 uien in halve ringen goudbruin in wat olijfolie, breng op smaak met kaneel en piment en wat zout.

Stap 3: Kook geweekte kikkererwten gaar of laat een pot uitlekken en spoel af.

Stap 4: Meng de uitgelekte parelcouscous met de kikkererwten, gebakken uien en breng zo nodig extra op smaak met olijfolie, kaneel en piment.

 

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Kipgehaktballetjes

NAAR RECEPT

Koh Thai rijstvellen

Falafelballetjes

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten