4 personen, 30 minuten
Rul vegan gehakt met chunky tomatensaus
Rul vegan gehakt met chunky tomatensaus
Ingrediënten
4 personen
Knoflook
2 teentjes
Olijfolie
eigen hoeveelheid
SOUQ Mix Marokkaanse Gehaktballetjes
1 el
Vegan gehakt
250 g
Zout
naar smaak
Gepelde tomaten in blik
400 g
Verse peterselie
1/4 bos
Flatbread, rijst of pasta
eigen hoeveelheid
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd 1 ui en 2 teentjes knoflook grof.
Stap 2: Bak ze in een flinke laag olijfolie zachtjes 10 min.
Stap 3: Voeg 1 el Mix voor Marokkaanse gehaktballetjes toe.
Stap 4: Voeg 250 g vegan gehakt toe en genoeg zout. Schep goed om.
Stap 5: Voeg een blik gepelde tomaten toe, prak kapot en laat 20 min. sudderen.
Stap 6: Bestrooi met fijngesneden peterselie en serveer met flatbread, rijst of pasta.