4 personen, 30 minuten
Zoete aardappel met dukkah
Zoete aardappel met dukkah
Ingrediënten
6 personen
SOUQ Dukkah
3 el
Labneh of Griekse yoghurt
3 el
Olijfolie
eigen hoeveelheid
Zoete aardappels
2 stk
Bereidingswijze
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zoete aardappels in dikke frieten of pak als hele aardappel in folie.
Stap 2: Gaar de zoete aardappels in het midden van een hete oven. Ongeveer 25 minuten voor de frieten of 45-60 minuten wanneer je de zoete aardappels gaat poffen.
Stap 3: Serveer met labneh en bestrooi royaal met dukkah.
Ook lekker met
Linzenburgers met falafel specerijenmix
NAAR RECEPT
Kippendijen met barberries
NAAR RECEPT
Gekonfijte kippendijen
NAAR RECEPT